Nedsparingslån i boligens friværdi

Kært barn har mange navne – i første omgang vidste jeg ikke at der var noget der hed nedsparingslån, men fandt så ud af hvad det var på Simpelkredit.dk hjemmesiden, hvor det står beskrevet meget klart og tydeligt, og så selv jeg kan forstå hvad det betyder – og det jeg tog med mig fra det der stod på hjemmesiden, var at jeg kunne få et hurtigt lån i min boligs friværdi – og som noget nyt, som jeg ikke vidste at man kunne, at jeg kunne få pengene udbetalt løbende over en årrække – det var jeg godt nok glad for at jeg kunne – for jeg var gået på pension, og kunne godt bruge noget af min friværdi i min bolig til at forsøde min pensionist tilværelse med. Jeg kan godt undre mig, at ens bank ikke tilbyder det som en tjeneste når man går på pension.

Nedsparingslaan fra Simpelkredit.dk

Ja, det er sjovt at se, at de af os der har betalt til huset gennem mange år, faktisk kan sidde på en formue uden at vide af det – jeg optog en af disse nedsparingslån gennem simpelkredit.dk – jeg orkede ikke engang at tage kontakt til min bank, men tog direkte kontakt til simpelkredit.dk for at føre hvor meget jeg kunne låne i min friværdi. Jeg fik over 3000 kr. mere til rådighed hver måned i mange år fremadrettet, og jeg kan stort set gøre hvad jeg lyster selvom jeg er pensionist. Mine børn og børnebørn er så også privilegeret, da der jo også falder lidt af til dem.