Faldarmsmarkiser af høj kvalitet

Nu er jeg ikke lige den der anvender en markise, men det kan man da gøre i sin have eller sommerhus, og for den sags skyld også på en altan, hvor solen skinner hele dagen, og man bare vil have lidt skygge en gang imellem. Det er ikke altid at jeg kan holde varmen ud herhjemme, for luftfugtigheden er meget høj, og det har jeg det ikke så godt med. Disse markiser findes i mange afskygninger, og man kan købe dem i mange forskellige farver. Nu handler det ikke lige om kun markiser, men om markise faldarme – så det må være en eller anden form for arm, man kan udskifte, hvis den faldarm der sidder på markisen er gået i stykker.

Nu sidder den markise godt nok på en væg, men vi kan da godt forestille os at den sad over et vindue – det ville i hvert fald være sådan en, måske ikke lige de farver, men en tilsvarende model i en mere neutral farve, som jeg ville kunne bruge på min altan. Faldskærmsmarkiser, forestiller jeg mig, er en markise der sidder på en eller anden mekanisme, som man kalder en markise faldarm, så falder markisen ned, og solen er skærmet væk. Jeg ved ikke lige hvor stort markise markedet er, for der er mange der anvender de store parasoller i stedet for. Disse store parasoller kan man også sætte væk. når efteråret sætter ind, og der ikke længere er brug for den, det kan man ikke lige med en markise.