Her er de bedste rammer til konferencen

Når de store beslutninger skal tages og strategien skal planlægges, er det vigtigt, at rammerne er på plads i forhold til dette.

En konference skal afholdes et sted, hvor man kan finde de rigtige rammer. Hvor det er muligt at koncentrere sig om hele konferencen, og kan slappe af når der er pauser.

Her er fleksible konferencelokaler hvor de kan tilpasses, alt afhængig af antallet af deltagere. Her er plads til mellem 2-270 deltagere, og der tilbydes det bedste i AV-udstyr og lokaler. Ligeledes er der også forplejning med og der er nok at glæde sig til med de skønne kvalitets buffeter.

Ved Munkebjerg er der fokus på den gode kundeservice. Det er altafgørende for os, at man er tilfreds med de rammer som er under konferencen. Derfor tager vi altid en samtale med de ledere, der har ansvaret for konferencen. Hvis der er specielle hensyn eller behov er det vigtigt, at disse bliver opfyldt.

Selvom man som medarbejder og leder er på arbejde, skal en konference også være en god og anderledes oplevelse.

Man skal føle sig forkælet og taget godt af, når man skal diskutere strategi, visioner, relevante temaer med mere.

I kan nyde at der er gratis internet og parkering. Flere af vores erhvervskunder har udtrykt, at netop dette også er afgørende for en god konference. Både de fleksible konferencelokaler og naturen udenfor hotellet er også vigtige faktorer for et godt konferenceophold.

Book konference på Hotel Munkebjerg, og nyd de fantastiske rammer. I skaber indholdet, vi sørger for rammerne.