Himlen vrimler med droner

Det er næsten svært at forestille sig, at for bare lidt over 120 år siden, så var der ikke et eneste fly på himmelen.
Der var en masse, der eksperimenterede med flyteknologi, for menneskeheden var skam nået dertil, hvor man havde teknikken til at lave noget, der kunne minde om et fly.
Det var generelt i den tid, at man opfandt mange af de ting, der har lagt kimen til alle de sager, vi bruger nu om dage.
Vi skulle faktisk helt frem til.com-bølgen, før man så noget, der mindede om dengang, hvor de store landvindinger næsten stod i kø for at blive præsenteret for offentligheden.
Nu er der konstant et fly i himmelen, og der kommer nok til at gå lang tid, før der ikke findes et fly oppe i skyerne et eller andet sted – så er de formentlig blevet udskiftet med noget andet.
Noget af det nye, som vi har set på det seneste, er de droner, som der er mange steder.
Du kender dem som den slags maskiner, der flyver vandret, lodret og summer som en samling bier, når den nærmer sig.

Der er mange droner deroppe

Nogle mennesker bruger den slags droner til professionelle opgaver såsom at tage billeder eller filme, mens andre bruger dem som en morsom hobbyting, efter de faldt over et link med teksten: køb drone
Man havde set, at det var blevet meget populært for andre at flyve med den slags, og så måtte man være med på bølgen.
Man så en del, der faldt fra at lege med den slags, fordi det ikke bed sig fast i dem, mens andre fandt ud af, at det var lige dem, og det endte næsten med at blive en besættelse.
Sådan er vi jo så forskellige, men måske havde det bare noget at gøre med, at man ikke havde fået fat i den rette drone eller fløj sammen med nogle mennesker, så man kunne dyrke den hobby sammen med andre.
Dog skal man huske, at man nogle gange skal bruge et certifikat, hvis man skal flyve særlige steder og måder med en drone.