Rengøring med tilfredshedsgaranti i Aalborg

Når man bruger timer på at skrubbe toilet, gulve og køkkenvaske, er det svært ikke at tænke på, hvad man ellers kunne have brugt tiden på. De drømme kan du leve ud, hvis du tager kontakt til Maks Rengøring, der leverer professionel rengøring til private og erhverv i Aalborg.

Maks Rengøring er et rengøringsfirma, der kører ud i Aalborg og omegn. Men du skal naturligvis ikke betale for den kørsel. Hos Maks Rengøring betaler du kun for de timer, som du rent faktisk får gjort rent. Og det er endda med tilfredshedsgaranti. Maks Rengøring vil levere god rengøring til alle i Aalborg og omegn, og er du ikke tilfreds, udbedrer de fejlen uden beregning.

Læs mere om Rengøring Aalborg

Rengøringsfirma i Aalborg med hjerte

Maks Rengøring vil sikre rengøring til alle i Aalborg og omegn, og de tror på, at de kan gøre det med glade ansatte, der arbejder under ordnede forhold med rengøring.

Rengøring til private i Aalborg

Hos Maks Rengøring arbejder de med fire tilbudsmodeller til private.

Du kan fx vælge at få dagligdags rengøring, som typisk foregår med faste intervaller, som én gang om ugen eller hver 14. dag. Denne type rengøring indeholder typisk rengøring af overflader, badeværelser, støvsugning og gulvvask. Og så kan du tilføje ekstra opgaver efter dine behov.

Du kan også vælge, at du ved hvert besøg efterlader en seddel med opgaver til Maks Rengøring. Det kalder de Selvvalgt opgave.

Skal du flytte eller gøre hovedrent er disse to muligheder naturligvis også i Maks Rengørings tilbudspakke.

Rengøringsfirma til erhverv i Aalborg

Du kan også hyre Maks Rengøring som rengøringsfirma, hvis du har behov for erhvervsrengøring i Aalborg og opland. Maks Rengøring har stor erfaring med at løse alle slags rengøringsopgaver for erhverv i Aalborg. De ved derfor, hvor vigtigt det er for et firma at rengøring er tilfredsstillende og til tiden. Kontakt Maks Rengøring for et tilbud.