De flotte badebroer gør det noget sjovere at bade

Du kender nok det med, at man skal ned at bade, og når man så langt om længe har lagt håndklædet ud med videre, så er det allerede blevet fyldt med sand.
Så skal man ud i vandet, men det er lidt køligt, så man skal næsten soppe sig vej ud i vandet, hvor man tager sig selv i at stå på tæer, når man skal ud i det, og tempoet fortsætter vitterligt i børneskridt.
Når man endelig er blevet lidt komfortabel med at være der, så skyller blot små bølger mod dig, og det bliver lidt mere koldt end ventet, så du stopper op. Du ville virkelig her ønske, du kunne kontrollere bølgerne og vandstrømmen noget mere selv.
Langt om længe er du kommet ud, hvor dybden passer dig, og du kan svømme lidt rundt.
Men det tager bare lang tid at komme ind til stranden, og når du endelig nærmer dig, så fælder en bølge dig bagfra, så du næsten vælter.
Men det værste er næsten, når du endelig kommer “i land”, så før du vådt sand mellem tæerne, som det tager tid at få ud igen.

Det bliver mere fornøjeligt at bade takket være flotte badebroer

Man ville ønske, man selv kunne komme direkte ned i vandet og ramme mere eller mindre den dybde, som man gerne vil have, og så kunne man brede sit håndklæde ud på en overflade, der ikke gav en en masse sand at bøvle med.
En mulighed kunne være at bade fra en båd:

Men sådan en ejer du trods alt ikke.
Heldigvis kan du langs kysten se nogle Flotte badebroer, hvorfor der er ledige steder at vælge fra, for selvom der er mange badende gæster, så er der ligeledes nok badebroer til, at de fleste kan finde et sted at hoppe i vandet eller kravle ned i vandet fra en stige.
Det er trods alt en noget sjovere måde at bade for dig, for du kommer direkte ud i vandet i en fornuftig dybde, og du skal ikke have al besværet med sandet, som du skal vente på, at det tørrer, så du kan få det ud mellem tæerne.