Solenergi er blevet lettere at udnytte

Det var tidligere begrænset, hvor mange Solceller til erhverv, man kunne falde over ude i det danske land os sådan set også mange andre steder i verden.
Det var som regel store firmaer, der gjorde sig i den slags, hvor de skulle vise, at de havde penge nok til at installere den slags, for det var dyrt at få lavet, og man fik heller ikke så meget igen, da teknologien ikke var særligt godt udviklet, som den er nu, så det var faktisk lidt en udgift i det korte og det lange løb, når man fik sat solceller op.
Men det var jo et fint signal at sende, at man gerne ville være et godt eksempel på den front.
Dog hang det også sammen med, at der ikke var fokus på klimaet og at være miljøvenlig, som man er nu.
Nu er der mange forbrugere, som der vælger et firma til eller fra alt efter, hvordan deres grønne profil ser ud – så det kan faktisk betyde en masse, om de vælger solceller til eller ej.

Vi har længe udnyttet solenergien

Så kom det også til, at folk i det private kunne udnytte solenergien, for teknologien blev bedre, som sagt, og man kunne udnytte energien bedre, og så var solcellerne også pænere at se på.
Nu om dage forsøger man at skabe incitamenter til, at folk skal få udnyttet solenergien.
Men det er slet ikke noget nyt, at vi er begyndt at fokusere på den slags.
Godt nok kunne man ikke det i samme omfang i gamle dage, som man kunne dengang, men allerede for mange, mange år siden kunne man aflæse tiden ud fra solen, og man kunne se, hvordan solens energi var livgivende, så det var jo også noget, som man kunne udnytte på andre fronter.
Der blev endda talt om et våben, som man i fordums tid havde udviklet angiveligt, som man kunne være efter fjenden med, hvor man udnyttede denne solenergi.
Det bliver spændende at se, hvordan vi udnytter solenergien i fremtiden, men for nu er solceller en god idé.