Hårolie til krøllet hår

Er man lige blevet permanentet hos frisøren, og har fået de fineste krøller, og har betalt i dyre domme for at få dem lavet, så er man også interesseret i at de dels holder længe, men også at de fremstår glansfulde og bløde. Det kan man hvis man køber en speciel olie til hår der er permanentet, og denne hårolie gør også at man ikke behøver at bruge balsam efter sin hårvask – faktisk er olie til hår meget sundere for håret og hårstrukturen end balsam. Olie til krøllet hår anvendes efter at man har vasket sit hår, man hælder en lille smule af hårolien i hånden og gnider hænderne mod hinanden for så at kreppe olien i håret, og så lader man det bare lufttørre.
Om man kan anvende den samme olie til afro hår er jeg lidt i tvivl om, men alt hår har brug for olie især når vi går ude i det solrige vejr uden hat eller cap.

Mange frisører anbefaler nogle bestemte produkter når man er færdig hos dem, og mange af deres produkter kan man faktisk købe billigere på nettet, og man kan også her læse en masse om, hvilken type hårolie man har brug for til sit hår – om det er kort eller langt, om det er krøllet eller glat.
Jeg køber min olie hos curlsforyou.dk og her er jeg sikker på at jeg får en god olie der passer til lige mit hår. Man kan få sin hårolie i mange prisklasser, og for mig, betyder det ikke at det er den dyreste der er den bedste, jeg inder en der kan det mit hår har behov for. Det er langt og jeg har brug for en olie der kan gøre mit hår smidigt så det ikke spalter så let. Andre har brug for en hår olie der får deres hår til at fylde mere eller en olie der kan gøre deres hår glansfuldt.
Hårolie, hårkur og styling er ting der er vigtige for mig i forhold til mit hår – for jeg kan godt lide at mit hår ser sundt og glansfuldt ud, og sidder som det skal, uden de mange timer foran spejlet.