Psykolog Nikolaj Fuglsang

Psykolog hjælp hos psykologerne i Søhøjlandet

Nikolaj Fuglsang. Nikolaj arbejder ud fra en anerkendende og imødekommende tilgang til sine kunder. Metodisk og teoretisk er han bredt funderet. Han er uddannet i kognitiv terapi og de senere udviklinger af denne terapeutiske retning, men har også videreuddannet sig i relationsfokuseret terapi, systemisk/fortællende terapi og naturterapi. Han trækker på alle disse retninger i min praksis. Nikolaj tror på, at alt er midlertidigt. Det samme gælder sorger og glæder. Han vil støtte dig i at finde strategier til at finde vej gennem de svære tider i dit/jeres liv og mod større livsglæde. hos psykologerne Nikolaj Fuglsang Søhøjlandet. Nikolaj arbejder ud fra en anerkendende og imødekommende tilgang til sine klienter.

Metodisk og teoretisk er Nikolaj bredt funderet. Nikolaj er uddannet i kognitiv terapi og de senere udviklinger af denne terapeutiske retning, men har også videreuddannet sig i relationsfokuseret terapi, systemisk/fortællende terapi og naturterapi. Nikolaj trækker på alle disse retninger i min praksis. Nikolaj tror på, at alt er midlertidigt. Det samme er sorger og glæder. Nikolaj vil støtte dig i at finde strategier til at finde vej gennem de svære perioder i dit/jeres liv og mod større livsglæde.”

Hvorfor vælge Nikolaj Fuglsang?

Hos psykologerne Nikolaj Fuglsang i Lake Highlands arbejder Nikolaj ud fra en anerkendende og imødekommende tilgang til sine klienter.

Nikolaj vil støtte dig i at finde strategier til at finde vej gennem de svære perioder i dit (dine) liv og mod større livsglæde.”

Hvis du søger en psykolog, der kan hjælpe dig med de vanskeligheder, så prøv psykolog silkeborg.